17 januar 2016

Reis ned å hjelp du også

Nå har jeg fått vært hjemme noen dager, å trangen til å gjøre noe er der fortsatt.
Jeg sitter igjen med bare gode følelser, å vite at jeg har gjort en forskjell for de jeg fikk hjulpet, all den gode følelsen overskygger det triste jeg opplevde.
Jeg har også lært veldig mye etter å ha vert der. Jeg vil si til alle som har tenkt tankene om å gjøre det samme, gjør det.
Vær ikke redd for å ta kontakt med meg hvis dere trenger info for å gjøre det samme. Skulle det være lag eller organisasjoner som vil at jeg skal holde et foredrag om turen, med praktisk info om det å reise ned for å hjelpe, ta kontakt, det vil glede meg stort om flere hadde reist.
Det er bare en dråpe i havet, men en stor dråpe for den som får hjelpen. Det kommer fortsatt mange båter, bare for noen dager siden kom det 20 båter i land på øya Chios, 16-17 hundre menesker det. I går druknet det barn utenfor Samos.
Ærfaring fra rødekors, sykepleier osv er det skikende behov for, men alle andre kan bidra også. De fleste klarer å skifte på folk tørre klær, få ballet rundt dem et pledd, å vise omsorg og kjærlighet. Må nå være kolosalt lærerikt og nyttig for den lokale rødekors å få sendt nedover noen av sine, spons noen kr til de som vil reise nedover for å hjelpe, må være vel anvende kr å bruke for å skolere sine folk i rødekors.

Ingen kommentarer: