17 januar 2016

Reis ned å hjelp du også

Nå har jeg fått vært hjemme noen dager, å trangen til å gjøre noe er der fortsatt.
Jeg sitter igjen med bare gode følelser, å vite at jeg har gjort en forskjell for de jeg fikk hjulpet, all den gode følelsen overskygger det triste jeg opplevde.
Jeg har også lært veldig mye etter å ha vert der. Jeg vil si til alle som har tenkt tankene om å gjøre det samme, gjør det.
Vær ikke redd for å ta kontakt med meg hvis dere trenger info for å gjøre det samme. Skulle det være lag eller organisasjoner som vil at jeg skal holde et foredrag om turen, med praktisk info om det å reise ned for å hjelpe, ta kontakt, det vil glede meg stort om flere hadde reist.
Det er bare en dråpe i havet, men en stor dråpe for den som får hjelpen. Det kommer fortsatt mange båter, bare for noen dager siden kom det 20 båter i land på øya Chios, 16-17 hundre menesker det. I går druknet det barn utenfor Samos.
Ærfaring fra rødekors, sykepleier osv er det skikende behov for, men alle andre kan bidra også. De fleste klarer å skifte på folk tørre klær, få ballet rundt dem et pledd, å vise omsorg og kjærlighet. Må nå være kolosalt lærerikt og nyttig for den lokale rødekors å få sendt nedover noen av sine, spons noen kr til de som vil reise nedover for å hjelpe, må være vel anvende kr å bruke for å skolere sine folk i rødekors.

1 kommentar:

Amuhmm sa...

Hei alle sammen, jeg er glad for å kunne dele mitt vitnesbyrd om en sterk trylleformular som heter Dr WHITE. Jeg er Angela Darius Washington og jeg bor i New Jersey, mannen min og jeg hadde en liten kamp og han forlot meg og barna for en annen kvinne, jeg elsker ham så mye at jeg søker på nettet for å få hjelp, og jeg så mange menneskers vitnesbyrd om hvordan Dr WHITE hjalp dem og kom ut med positive resultater som skilsmisser, kreft, åndelige problemer og for Barrens å føde og andre. Så jeg sendte ham en e-post og fortalte ham problemet mitt, og han ga meg instruksjoner som jeg fulgte, og etter 48 timer senere kom han hjem og ba om tilgivelse, og nå lever vi lykkelig sammen, takket være Dr. WHITE for å gjenopprette ekteskapet mitt. For noen av dere der ute som har lignende problemer, kontakt ham i dag for hjelp her er hans personlige e-post: -
wightmagicmaster@gmail.com

WhatsApp: +17168691327