17 januar 2016

Flykninghjelp i Hellas

Sakset fra mitt siste instagram innlegg fra turen:
Var i Moria Flykningerleir siste dag her nede.
Det var heller et trist syn. Møkketet og skrøplige forhold, skal jeg være ærlig så var hundegården min hjemme et luksus hotell i forhold. Når det ikke er fult der så er det nå en ting, da får de fleste ligge i tørre telt uten varme, men når det er fult må de som ikke har penger til å kjøpe "europris" telt av sigøyneren på utsiden, ligge under åpen himmel.
Ikke mange dager siden et lite barn frøys til døde i leiren her, det er så forferdelig uverdig.
Mat to ganger om dagen, hvis man kan kalle det mat, det var ei suppe ala straffanger suppe oppskrift fra andre verdenskrig.
Hadde det vært meg så hadde jeg kun drukket te, for det var beste te'n jeg noen gang har smakt, å det var eneste lyspunktet i læiren.
Flykningene flykter fra krig og frykt fra sitt hjemland, blir slått, spyttet på å truet på livet i Tyrkia, (jeg skal forøveri aldri til Tyrkia) setter så livet på spill i en liten gummibåt over middelhavet, for så å komme til en fangeleir i Lesvos i Hellas. Helvettet slutter ikke der, etter noen dager så er de registrert å klare for ferjetur til Aten og nye kummlige forhold.
Så folkens, la oss i det minste ta i mot de som kommer hit til Norge med respekt, det er i verfall det minste vi kan gi dem.
11 båter kom i land i dag, å Moria flykningerleir fylles mer og mer opp igjen, får håpe dæssa trege Grekene får ut fingeren å får registrert dem fort, men de er som kjent ikke de kjappeste i verden.

Vil fortelle om hva en flykning sa da han kom inn på stranden, å ble tatt i mot av folk fra "Dråpen i havet". Han sa: Jeg hadde hørt at vi blir tatt i mot av snille folk, men jeg var ikke klar over at jeg skulle bli tatt i mot av engler.
I morgen reiser jeg hjem, det skal egentlig bli veldig god, for jeg er forferdelig sliten både fysisk og psykisk. Jeg reiser gjerne ned igjen for å hjelpe mere, men akkuratt nå har jeg ikke mer å gi.
Jeg reiste hit med den instillingen om å hjelpe mest mulig, å det føler jeg at jeg har fått gjort.
Vil nok en gang takke alle som har støttet meg økonomisk, med klær og psykisk støtte, uten dere hadde ikke jobben jeg har gjort her nede blitt så god som den ble. Tusen tusen takk alle sammen.

3 kommentarer:

Kristina sa...

Bra skrevet og godt oppsummert! Kjekt å bli kjent med deg. Håper det ga mersmak og at vi ses igjen på en tur senere! God tur hjem til kulden. Hilsen Kristina

stig kampesveen sa...

Var kjekt å bli kjent med deg også. Hils din bror :)

owo ododo sa...

Til alle som lytter jeg ønsker å takke den store spell caster Dr.OWO ODODO for en fantastisk jobb han har gjort, før nå jeg har bodd i dette ordet av tårer og sorger hver dag som passerer dette var som et resultat av min manglende evne å få et barn til mannen min at han hadde giftet meg i ca fem år, og siden fem år jeg ikke kunne få ham et barn, hans familie folk var selv verste av det de fortalte min mann til å få en annen kone, slik at han kan få dem et barnebarn men for det faktum at vi elsker hverandre veldig mye han lover at han aldri vil forlate meg for en annen kvinne siden vi elsker hverandre veldig mye, selv om vi var begge fornøyd, men jeg fortsatt føler meg veldig dårlig for ikke å bli gravid for ham, jeg har prøvd alt annet sykehus, men ingen kunne hjelpe meg de der alle sier det samme som mitt liv har blitt herdet med på grunn av kirurgisk operasjon jeg hadde som påvirket mitt liv som følge av en alvorlig ulykke jeg hadde for lenge siden da jeg var fortsatt 15years gammel. Jeg har tenkt på mange måter å få mine problemer å løse, men det synes alle krefter kom til ingenting, fordi av min tenkning jeg også utvikle et hjerte problem, men alt dette ting er nå ting fra fortiden på grunn av hjelp fra Dr.OWO ODODO, jeg kom over ham på en trofast dag jeg kan aldri glemme de jeg var introdusere til denne store spell caster av min fetter Mr Joan bor her i USA som han hjalp til med å redde sitt ekteskap lenge siden jeg er så veldig glad for å ha ham som min fetter jeg kontaktet den store spell caster og han fortalte oss om ikke å bekymre deg for at alt vil være i orden han støpt en fantastisk spell og som jeg snakker nå den samme legen som sa jeg kan aldri være i stand til å bli gravid har bekreftet at jeg er 2 måneder gravid alt takket være spell caster Dr OWO ODODO og kommer til å tenke på det hele mitt hjerte problem har også stoppe for en herlig mirakel hele mitt hjerte er full av glede sin en på vanlig mirakel så det lyttere hvis du er ute etter en hjelp som trenger umiddelbar oppmerksomhet utenfor din makt den eneste Stave caster jeg kan anbefale for deg er Dr OWO ODODO du kan kontakte ham via hans e-post: OWOODODOSPELLCASTER04@GMAIL.COM eller legge ham på whatsapp +2349052571784 for rask ogenkel løsning på alle dine problemer.Jeg vet at etter at han er ferdig med degvil du også komme hit for å vitne