17 januar 2016

Flykninghjelp i Hellas

Sakset fra mitt siste instagram innlegg fra turen:
Var i Moria Flykningerleir siste dag her nede.
Det var heller et trist syn. Møkketet og skrøplige forhold, skal jeg være ærlig så var hundegården min hjemme et luksus hotell i forhold. Når det ikke er fult der så er det nå en ting, da får de fleste ligge i tørre telt uten varme, men når det er fult må de som ikke har penger til å kjøpe "europris" telt av sigøyneren på utsiden, ligge under åpen himmel.
Ikke mange dager siden et lite barn frøys til døde i leiren her, det er så forferdelig uverdig.
Mat to ganger om dagen, hvis man kan kalle det mat, det var ei suppe ala straffanger suppe oppskrift fra andre verdenskrig.
Hadde det vært meg så hadde jeg kun drukket te, for det var beste te'n jeg noen gang har smakt, å det var eneste lyspunktet i læiren.
Flykningene flykter fra krig og frykt fra sitt hjemland, blir slått, spyttet på å truet på livet i Tyrkia, (jeg skal forøveri aldri til Tyrkia) setter så livet på spill i en liten gummibåt over middelhavet, for så å komme til en fangeleir i Lesvos i Hellas. Helvettet slutter ikke der, etter noen dager så er de registrert å klare for ferjetur til Aten og nye kummlige forhold.
Så folkens, la oss i det minste ta i mot de som kommer hit til Norge med respekt, det er i verfall det minste vi kan gi dem.
11 båter kom i land i dag, å Moria flykningerleir fylles mer og mer opp igjen, får håpe dæssa trege Grekene får ut fingeren å får registrert dem fort, men de er som kjent ikke de kjappeste i verden.

Vil fortelle om hva en flykning sa da han kom inn på stranden, å ble tatt i mot av folk fra "Dråpen i havet". Han sa: Jeg hadde hørt at vi blir tatt i mot av snille folk, men jeg var ikke klar over at jeg skulle bli tatt i mot av engler.
I morgen reiser jeg hjem, det skal egentlig bli veldig god, for jeg er forferdelig sliten både fysisk og psykisk. Jeg reiser gjerne ned igjen for å hjelpe mere, men akkuratt nå har jeg ikke mer å gi.
Jeg reiste hit med den instillingen om å hjelpe mest mulig, å det føler jeg at jeg har fått gjort.
Vil nok en gang takke alle som har støttet meg økonomisk, med klær og psykisk støtte, uten dere hadde ikke jobben jeg har gjort her nede blitt så god som den ble. Tusen tusen takk alle sammen.

6 kommentarer:

Kristina sa...

Bra skrevet og godt oppsummert! Kjekt å bli kjent med deg. Håper det ga mersmak og at vi ses igjen på en tur senere! God tur hjem til kulden. Hilsen Kristina

stig kampesveen sa...

Var kjekt å bli kjent med deg også. Hils din bror :)

owo ododo sa...

Til alle som lytter jeg ønsker å takke den store spell caster Dr.OWO ODODO for en fantastisk jobb han har gjort, før nå jeg har bodd i dette ordet av tårer og sorger hver dag som passerer dette var som et resultat av min manglende evne å få et barn til mannen min at han hadde giftet meg i ca fem år, og siden fem år jeg ikke kunne få ham et barn, hans familie folk var selv verste av det de fortalte min mann til å få en annen kone, slik at han kan få dem et barnebarn men for det faktum at vi elsker hverandre veldig mye han lover at han aldri vil forlate meg for en annen kvinne siden vi elsker hverandre veldig mye, selv om vi var begge fornøyd, men jeg fortsatt føler meg veldig dårlig for ikke å bli gravid for ham, jeg har prøvd alt annet sykehus, men ingen kunne hjelpe meg de der alle sier det samme som mitt liv har blitt herdet med på grunn av kirurgisk operasjon jeg hadde som påvirket mitt liv som følge av en alvorlig ulykke jeg hadde for lenge siden da jeg var fortsatt 15years gammel. Jeg har tenkt på mange måter å få mine problemer å løse, men det synes alle krefter kom til ingenting, fordi av min tenkning jeg også utvikle et hjerte problem, men alt dette ting er nå ting fra fortiden på grunn av hjelp fra Dr.OWO ODODO, jeg kom over ham på en trofast dag jeg kan aldri glemme de jeg var introdusere til denne store spell caster av min fetter Mr Joan bor her i USA som han hjalp til med å redde sitt ekteskap lenge siden jeg er så veldig glad for å ha ham som min fetter jeg kontaktet den store spell caster og han fortalte oss om ikke å bekymre deg for at alt vil være i orden han støpt en fantastisk spell og som jeg snakker nå den samme legen som sa jeg kan aldri være i stand til å bli gravid har bekreftet at jeg er 2 måneder gravid alt takket være spell caster Dr OWO ODODO og kommer til å tenke på det hele mitt hjerte problem har også stoppe for en herlig mirakel hele mitt hjerte er full av glede sin en på vanlig mirakel så det lyttere hvis du er ute etter en hjelp som trenger umiddelbar oppmerksomhet utenfor din makt den eneste Stave caster jeg kan anbefale for deg er Dr OWO ODODO du kan kontakte ham via hans e-post: OWOODODOSPELLCASTER04@GMAIL.COM eller legge ham på whatsapp +2349052571784 for rask ogenkel løsning på alle dine problemer.Jeg vet at etter at han er ferdig med degvil du også komme hit for å vitne

Mariam Victor sa...

The supernatural Spell Caster of;
Latest Lotto Results - Lotto winning

The International powerful Spell caster on lotto winning,

With Great ISE Spiritual Spell Power, You are going to Win and become Richer, Wealthy and power.

1) Promotion at working place
2 )Earn a good money or win a Lottery.
3) Achieve success in business.
4) spiritual problems.
5) win court case/ All Case engages.
6) Look for your life partner.
7) Get a well paid job.
8) Gain control over your marriage/Marriage Sustainability
9) Spell to stop a divorce/ protect marital Status
10) receive favor and gain attraction from people.
11) Get back lost money and power
(12) heal you of all diseases. both curable and incurable like HIV/AIDS, cancer,many more, but few to mentions

Contact Ise Spiritual Spell Caster on Lotto Winning @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.

I'm a living Testimony, prize winner of 2.000.000,00 € .

My Name is
Alison Cornford-Matheson. Dr. Ise Has make me proud and a Great Spell Caster , Spiritualism ,and Herbalist, Greatest of all kind

Win your Lotto today or cast your spiritual spell;

1.Lotto winning Spell Caster

2.Money Spell Caster.

3.Love and ex-Spell caster

4. Healing Spell / Cure

And so many more , but few to mention, using Ise Spell caster @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM

Den overnaturlige stavekaster av;
Siste Lotto-resultater - Lotto-vinnende

Den internasjonale kraftige Spell caster på lotto vinnende,

Med Great ISE Spiritual Spell Power, kommer du til å vinne og bli rikere, rikere og makt.

1) Fremme på arbeidsplassen
2) Tjen gode penger eller vinn en Lotteri.
3) Oppnå suksess i virksomheten.
4) åndelige problemer.
5) Vinner rettssak / All Case engagerer.
6) Se etter din livspartner.
7) Få en godt betalt jobb.
8) Få kontroll over ekteskapet ditt / Ekteskapets bærekraftighet
9) Stave for å stoppe en skilsmisse / beskytte ekteskapelig status
10) motta favør og få tiltrekning fra folk.
11) Få tilbake tapte penger og strøm
(12) helbrede deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig som hiv / aids, kreft, mange flere, men få til å nevne

Kontakt Ise Spiritual Spell Caster på Lotto Winning @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM.

Jeg er et levende vitnesbyrd, premie vinner på 2.000.000,00 €.

Mitt navn er
Alison Cornford-Matheson. Dr. Ise har gjort meg stolt og en stor stavkaster, åndelighet og herbalist, storest av alle slag

Vinn din Lotto i dag eller kast din åndelige stave;

1.Lotto vinnende Spell Caster

2.Money Spell Caster.

3.Love og ex-Spell caster

4. Healing Spell / Cure

Og så mange flere, men få å nevne, bruker Ise Spell caster @ ISESPIRITUALSPELLTEMPLE@GMAIL.COM

mary michael sa...

Kjære venner, dette er mitt ekteskapsbrev ...
Jeg vil at dere alle skal bli med meg for å takke denne mannen Drigbinovia Love-Spell caster, himmel-Saint for å gjenopprette mitt ekteskap. Min mann dumper meg siste 3 år for å møte en annen kvinne, vi hadde to barn sammen. men likevel min mann finner alltid feil i meg, mannen min stoler ikke på meg lenger, jeg fortalte en kollega på jobb om mine ekteskapsproblemer, min venn introduserte meg til email drigbinovia for å få hjelp. Jeg sender en melding til e-postadressen min venn ga til meg. Jeg jobber og følger DRigbinovia-instruksjon, og det overrasker meg at etter 3 dager med å kaste den magiske kjærlighetsspellet, så overraskende ringte mannen min Raymond meg på telefon, ba meg om å tilgi og aksepter ham tilbake som ektemann, jeg var glad og jeg aksepterte ham med hele mitt hjerte. nå meg selv og min mann er helt tilbake sammen som ektemann og kone, vi er veldig glade familie i dag fordi en mann bruker kraft og talent for å gjenopprette ekteskapet mitt. takket være denne guden sendte mannen igbinovia for det store arbeidet .. Jeg lover å dele dette fantastiske vitnesbyrdet om hans gode arbeid til mennesker over hele verden, slik at noen ekteskap vil bli gjenopprettet i dag hvis du kontakter denne mannen for hjelp, vær så snill og tro hva han noensinne har fortell deg. Vennligst kjære venner her hvis du går gjennom noen krise og mistillid, kontakt gjerne denne mannen via e-post: doctorigbinovia93@gmail.com

SARAH sa...

Hei leser, jeg heter Sarah Alba fra USA.

Jeg har aldri trodd på magi eller det er effekt før jeg hadde min personlige erfaring.

Min mann forlot meg og barna til å lide, for en annen kvinne som hadde hypnotisert ham med sin sjarm.

Ting endret øyeblikket han begynte å reise for forretning, En morgen etter en liten misforståelse, sa han at han ikke lenger var interessert i meg.

Jeg gjorde alt jeg kunne for å avgjøre ting med ham, men all min innsats trente ikke ut da han unngikk meg på alle områder.

Jeg besøkte relasjonsrådgivere, gikk til kirker for bønner, jeg kontaktet enda noen stavehjul online, men det var ikke noen løsning i stedet jeg ble scammed noen ganger ... Jeg prøvde å drepe meg selv, men gode naboer grepet av frustrasjon. Min hele verden krasjet foran meg og jeg fortsatte å tenke på hva jeg skal gjøre for å reparere mitt ødelagte hjem. Jeg ringte til min venn som rådet meg til å kontakte Dr OKOEBOR av e-postene (allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43 @ yahoo .com) WhatsApp nummer (+2348164140861) og jeg forklarte problemet mitt til ham, fortalte han meg at mannen min var under hypnose en kvinne hadde plassert på ham som et resultat av å spise maten og han sa at han ville gi meg en sterk kjærlighetstroll å bryte sjarmen og returnere ham tilbake til min på to dager. Dr OKOEBOR instruerte meg også om hva jeg skal gjøre for at endringer skal skje. Jeg adlød hans instruksjoner og om to dager ringte mannen min på telefon, og ba meg om tilgivelse, nå er mitt hjem United som det pleide å være, takk, mange gode staver, du er veldig kraftig og snill.


(allmightyspellcaster00@yahoo.com/ greatokoeborspelltemple43@yahoo.com) WhatsApp nummer (+2348164140861)