10 mars 2011

Ble en fjelltur i dag også :)

Tok med naboen Amund Tofte en tur til Leppe i dag.
Var nykjørt scooterspor innover, så det gikk lekende lett innover. Hundene syntes at 30 km var litt lite på en dagstur:)
Møtte på Skoglund, Hansen og  Marte Tidemand-Johannessen, de skulle hjelpe til med å få innover ny båt innpå Reinsjøen.


Tru jaggu jeg skal flytte til jordgammen inni Krusgrav når guttungen blir stor, trives itte så godt ned i bygda de ukene jeg ikke har guttungen hos meg, blir så urolig i kroppen av å være ned i bygda. 
Når man er hjemme så er tankene alltid en plass inni fjellet, føles som når man har kjærlighetssorg, et konstant savn etter å møte den man elsker. Hører jeg at andre har vært på fjellet så blir jeg nesten sjalu.
Vet ikke om det finnes diagnose på dette, eller om man kan få behandlinger for det, men noen ganger er det nesten slitsomt hvis det går for lenge mellom turene til fjells.
Det er så rart, noen ganger feks når man har planlagt en tur oppå en tind, så blir jeg skuffet når jeg står på toppen, for da er turen snart over, klarer ikke finne gleden av å stå på toppen. 
Det er vegen opp som er gleden med hele turen, for da går man inn i et ukjent terreng, å er på tur til å realisere drømmen om å komme til topps på den tinden, å gjøre om drømmer til virkelighet. 
Men som sagt, så er det noen ganger slitsomt å hele tiden aldri få nok, at gleden ved å ha opplevd nye naturopplevelser sitter i kroppen i for kort tid til at jeg finner roen når jeg kommer hjem. 

Ingen kommentarer: