28 juli 2010

Ferie og div

Sist uke og denne uken har jeg og Gudbrand koset oss med besøk av onkel-ungene mine. Tia har godt med i å bade, leke her hjemme og mye kosing med hundene, hunderfossen og Sirkus Merano.

Tandem.
Flydde tandemturer i går og i dag. I går vart det tre turer i litt av og på forhold fra Bergum, mye venting på de perfekte tandemforhold. Mange vil nok synes at jeg er litt for kresen på forhold når jeg flyr tandem, jeg vil helst at de som sitter på skal føle seg mest mulig trygge å få en kjempe fin opplevelse med å sitte på med meg, å ikke skremme dem.

I dag flydde jeg tre tandemturer fra Kråbøl i Øyer. I dag var det kremforhold, fin vind inn på start og marginalt i lufta. Jaggu er det moro å fly tandem når man ser hvor godt fornøyde folk er når de har fått flydd.
I dag fikk jeg blant annet overtalt mor til han jeg egentlig skulle fly til å prøve hun også.
Hun sa etterpå at hun hadde aldri trodd hun skulle turt å prøve dette, å hun angret ikke på det etterpå, tøft gjort synes jeg, men Auggedøler er jo kjent for å være noen tøffinger ;)
Elvekajakk
Fikk tak i to elvekajakker til oss som jeg hentet i kveld. Fikk to til prisen for en. Hadde flaks, for den som jeg fikk med på kjøpet passet perfekt til Gudbrand. Den til meg er en Pyranha H3 Creek båt, passet helt perfekt den også. Så nå er det bare å håpe på at flomvarslet for torsdag og fredag slår til, slik at Gausa blir fin å padle i.
Black Ice
Vi i Black Ice spilte på Folkefesten oppi Vinstra helgen som var. Fullt referat med bilder og video kommer snart på hjemmesiden til Black Ice.
Til helgen spiller vi på Mc-treff hos Land Riders.
Ingen kommentarer: